英语 新美高梅线上娱乐,美高梅mgm4858,美高梅手机版网站登录手机站

初一英语上册考试试题及答案

时间:2017-10-11 英语 我要投稿

  初一的学生在美高梅mgm4858英语时,不能单纯地背诵单词,要找一些考试的试题来巩固知识,这样成绩才会提高。下面是新美高梅线上娱乐,美高梅mgm4858,美高梅手机版网站登录小编为大家整理的初一英语上册考试试题,希望对大家有用!

  初一英语上册考试试题

  第Ⅱ卷 笔试部分(80分)

  Ⅳ.单项选择(10分)

  21.    is my friend.    name is Tom.

  A.She;Her B.Her;She C.He;His D.His;He

  22.—    is your new skirt?

  —It’s 30 dollars.

  A.How many B.How much C.How old D.What color

  23.Jack sings    and he is a    singer.

  A.good;good B.well;well

  C.good;well D.well;good

  24.I go to bed    10    the evening.

  A.at;on B.at;in C.at;at D.in;/

  25.—Does Tom    any soccer balls?

  —Yes,he    some.

  A.have;have B.has;has C.have;has D.has;have

  26.My brother often watches TV    four hours.

  A.at B.in C.on D.for

  27.The telephone is    .I can call my friends with it.

  A.healthy B.difficult C.useful D.relaxing

  28.—When is your birthday?

  —My birthday is    .

  A.in January nineth B.in January ninth C.on January nineth D.on January ninth

  29.—What day is the third day of a week?

  —It’s    .

  A.Tuesday B.Wednesday C.Monday D.Thursday

  30.Miss White is a good teacher.She usually    .

  A.helps me to English B.help me learn English

  C.help me with my English D.helps me with my English

  Ⅴ.完形填空(10分)

  This is my classroom. 31  do you like it? I like it very  32 .It’s bright and clean. 33  the walls you can see a map of China and some paintings.Many students can paint.We have a  34  soccer in our classroom, 35  you can’t see it.It’s under the  36  desk.I can play it well.

  At school the teachers and students are always (总是) wearing (穿) school clothes.Our teachers are very friendly.We have our lessons  37  eight o’clock in the morning to four o’clock in the afternoon.After class we  38  playing games.We can also join different kinds of  39 .For example (例如),I want to join the chess club.

  I’m on duty this morning.I help my teacher  40  many preparing (准备的) things.

  It’s time for class.I tell my teacher everyone is here and we are all ready for the class.

  31.A.What B.How C.Who D.Where

  32.A.many B.much C.few D.some

  33.A.On B.For C.In D.Under

  34.A.old B.new C.our D.American

  35.A.and B.or C.so D.but

  36.A.teachers B.teacher’s C.teacher D.teachers’s

  37.A.at B.in C.from D.after

  38.A.can B.are like C.like D.would like

  39.A.club B.clubs C.work D.works

  40.A.for B.with C.to D.doing

  Ⅵ.阅读理解(15分)

  A

  Here’s Judy’s Invitation

  Judy Robert hopes you can come to her birthday party!

  Time:5:30

  Date:Sunday,May 6th

  Place:Flat 15A Hong Kan Building

  Telephone:233-4615

  Sale

  Welcome to Little Star Clothes Store.

  We have T-shirts in all colors for 15 yuan each.

  Do you like sweaters?They are only 50 yuan.

  Come and see for yourself.

  You can buy anything at www.LittleStar@td.com.

  Telephone number:883-4092

  Players Wanted

  Are you good at playing ping-pong?

  Can you play basketball?

  Can you run very fast?

  Then you can be on our school sports team.

  Please call Jack at 876-5239.

  HarryPotterandtheGobletofFire

  Do you want to go to a movie?

  Then come and see HarryPotterandtheGobletofFire.

  It’s an exciting movie.

  Time:8:30 a.m., January 20th

  Place:Xinxin Cinema

  Please call Mary if you want to go. Her phone number is 867-4316.

  41.Judy Robert is going to have    party.

  A.a Teacher’s Day B.an English C.a birthday D.a Chinese

  42.Judy’s telephone number is    .

  A.876-5239 B.883-4092 C.867-4316 D.233-4615

  43.You can buy a red T-shirt for    yuan.

  A.twenty B.fifteen C.fifty D.thirty

  44.You play basketball well and want to join the sports team.You can call    .

  A.867-4316 B.883-4092 C.876-5239 D.233-4615

  45.The movie HarryPotterandtheGobletofFire is very    .

  A.funny B.interesting C.exciting D.scary

  B

  Tom is an English boy.Now he is in Beijing with his parents and his two sisters.Every morning he has breakfast at 7:00.Then he goes to school at 7:30.His first class starts (开始) at 8:00.In the morning he has four classes and in the afternoon he has two classes.The classes finish at 4:30 p.m.After that,he always plays soccer with his classmates for an hour.

  At school Tom’s favorite subject is music.His best friend is Lvy.Lvy is not from England.She is a Chinese girl.Why does Tom like Lvy?Because they like the same things.They like music and they like blue and white.

  46.When does Tom have breakfast?

  A.At 6:00. B.At 7:00. C.At 7:30. D.At 8:00.

  47.Tom always    with his classmates after school.

  A.plays soccer B.plays tennis C.plays basketball D.plays computer games

  48.What is Tom’s favorite subject?

  A.Art. B.Music. C.History. D.Math.

  49.Who’s Lvy?

  A.Tom’s sister. B.Tom’s teacher. C.Tom’s cousin. D.Tom’s friend.

  50.Which of the following is TRUE?

  A.There are four people in Tom’s family.

  B.Tom has seven classes every day.

  C.Tom likes blue and white.

  D.Lvy doesn’t like music.

  C

  I usually get up late on weekends.I have my breakfast at around nine o’clock.I like eggs and apples for breakfast.I often go to see my uncles after breakfast.Uncle Jim is a runner.He runs for eight hours every day.I like to run with him because it’s really interesting.But I often run with him for only one hour.I’m usually very tired after that.Uncle Bob is a movie star.He’s really busy.It’s very difficult for me to see him on weekends.Uncle Bill is an English teacher.I like him,and I like English,too.

  51.When do I have breakfast on weekends?

  A.At eight. B.In the afternoon. C.At around nine. D.At around seven.

  52.I like    for breakfast.

  A.eggs and apples B.eggs and milk C.milk and apples D.bread and milk

  53.I often    on weekends.

  A.get up at six B.play soccer C.watch TV D.go to see my uncles

  54.Uncle Bob is    .

  A.a runner B.a clerk C.strict D.busy

  55.Who is a teacher?

  A.My father. B.My mother. C.Uncle Bill. D.Aunt Lily.

  Ⅶ.根据句意及首字母或汉语提示完成单词(5分)

  56.—What’s your t          number?

  —It’s 233-7890.

  57.My         (最喜欢的) fruit is apples.

  58.He        (需要) a new book.

  59.A      1st is Fool’s Day.

  60.Do you like playing c      games?

  Ⅷ.按要求改写下列句子(10分)

  61.His name is Li Hua.(改为同义句)

  Li Hua.

  62.My parents are at home.(对画线部分提问)

  your parents?

  63.We can speak a little English.(改为一般疑问句)

  speak a little English?

  64.Thanks for your letter.(改为同义句)

  for your letter.

  65.Jim goes to the movies on weekends.(改为否定句)

  Jim           to the movies on weekends.

  Ⅸ.补全对话(5分)

  A.Is that your sister?

  B.And these are my parents.

  C.Is this your brother?

  D.This is my mother.

  E.It’s my family photo.

  A:Hello,Lucy!

  B:Hi,Mary! What’s this?

  A:66.

  B:Are these your grandparents?

  A:Yes.67.    This is my father.His name is Mike.68.    Her name is Tina.

  B:69.

  A:Yes,it is.His name is Barry.

  B:70.

  A:No,it isn’t.It’s my aunt.Her name is Sandra.

  Ⅹ.任务型阅读(10分)

  It’s a fine day.I go shopping with my mother.We buy many things for our family.My grandfather likes hats.We buy a blue hat for him.Those yellow trousers are for my grandmother.She likes yellow.My father likes movies.We buy some movie CDs for him.My mother likes skirts.She buys a white skirt for herself.I like bags.My mother buys a red bag for me.My brother likes playing tennis.These black tennis shoes are for him.

  根据短文内容,完成下列表格。

  Family members (家庭成员) Things for him/her Colors

  Grandfather A 71.        Blue

  Grandmother Trousers 72.

  Father Some movie CDs

  Mother A 73.        White

  I A bag 74.

  Brother 75.         shoes Black

  Ⅺ.书面表达(15分)

  假设你叫张磊,根据下列信息,写一篇短文介绍你的朋友李华。

  要求:表达准确,意思连贯,50词左右。

  姓名:李华

  年龄:12

  学校:No.10 Middle School

  好:打篮球,画画,弹吉他

  最喜欢的科目:数学和英语

  初一英语上册考试试题答案

  Ⅱ.6.B 7.A 8.C 9.C 10.C

  Ⅲ.11.T 12.F 13.F 14.F 15.F 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

  Ⅳ.21.C 22.B 23.D 24.B 25.C 26.D 27.C 28.D 29.A 30.D

  Ⅴ.31.B 32.B 33.A 34.B 35.D 36.B 37.C 38.C 39.B 40.B

  Ⅵ.41.C 42.D 43.B 44.C 45.C 46.B 47.A 48.B 49.D 50.C 51.C 52.A 53.D 54.D 55.C

  Ⅶ.56.telephone 57.favorite 58.needs 59.April

  60.computer

  Ⅷ.61.He is 62.Where are 63.Can you 64.Thank you 65.doesn’t go

  Ⅸ.66.E 67.B 68.D 69.C 70.A

  Ⅹ.71.hat 72.Yellow 73.skirt 74.Red 75.Tennis

  Ⅺ.  Hello!My name is Zhang Lei.I am a student of No.10 Middle School.I have a good friend.His name is Li Hua.He is twelve.We are in the same school.He likes playing basketball,drawing pictures and playing the guitar after school.We often play basketball with our friends on weekends.His favorite subjects are math and English.


猜你喜欢:

1.初一上册英语期末考试题及答案

2.初一英语上册第一单元测试题及答案

3.初一英语上册期中试卷及答案

4.七年级上册英语期中试卷及答案

5.初一英语期末考试题及答案

6.初一英语期中考试题及答案

博聚网